UV zselé egyfázisú ICE PINK 17ml Professionail PREMIUM

3 690 Ft

Készleten

Amiben különbözik a többi egyfázisú zselétől kínálatunkból: a tixotrópia 20%-al megnövelt, a tapadás 60%-al növekedett, a polimer láncok szilárdsága 40%-al növekedett.

Termék információk

Cikkszám
2314

Leírás

UV zselé egyfázisú ICE PINK 17ml Professionail PREMIUM

A polimerek közötti keresztirányú kötéseket létrehozó tulajdonság tökéletesítése – a színhőmérséklet 20%-os csökkentése azúrkék UV filter segítségével, hogy ne lépjen fel a sárgulás. Ez az egyfázisú modellező UV zselé. Állaga sűrű, nem folyik szét. Kitűnő modellező tulajdonságokkal rendelkezik és könnyen kezelhető. Ajánlott sablonokkal való modellezéshez.

Használat:

Egyfázisú zselével modellezzük az alapot, a köröm végleges formáját és a C-ívet is a köröm megerősítéséhez. Az egyfázisú zselét egy vastagabb rétegben, vagy két vékony rétegben alkalmazzuk. A rétegeket hagyjuk megkötni 2-3 percig. A végleges fény eléréséhez ezt a zselét kifényesíthetjük polír reszelővel, ebben az esetben nem szükséges finish zselét használni. Eljárás: először mattítsuk a körmöt, majd alkalmazzuk a primert, utána következik az egyfázisú zselé 1. réteg – vékony, köttetjük 2-3 percig, 2. réteg – vastagabb, köttetjük 2-3 percig, áttöröljük cleanerrel, kifényezzük polír reszelővel, vagy alkalmazzuk a finish zselét.

Tippünk: az egyfázisú zselébe tehetünk díszeket, vagy keverhetünk csillámport, ha álladó díszítést szeretnénk a körmön.

Tárolás: száraz, sötét helyen 20°C-ig.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„UV zselé egyfázisú ICE PINK 17ml Professionail PREMIUM” értékelése elsőként