Műköröm sablon FLORAL / fehér/ 1darab

40 Ft

Készleten

Papír modellező sablonok zselés és akril műkörmök modellezéséhez TIP-ek használata nélkül. Rendkívül jó tapadás, tökéletes forma.

Termék információk

Cikkszám
7034

Leírás

Műköröm sablon FLORAL / fehér/ 1darab

A természetes körmök nem elég hosszúak ahhoz, hogy elegendő nagyságú alapot képezzenek a zselés körmök kialakításához, így műkörömmel helyettesítjük őket, ún. TIP-pel, vagy pedig egy kicsi papírsablont is használhatunk, amelyet fel kell helyezni a körömre és rögzíteni, így jön létre az alap, melyre fel tudjuk vinni magát a zselét. A sablon túlnyúlik a természetes körmön, így tulajdonképpen meghosszabbítja azt.

Vitathatatlan előnye a sablonnak az a tény, hogy a természetes körmökre nem szükséges TIP-et ragasztani, amely először is növeli a zselés köröm vastagságát, továbbá túl mesterséges és nem esztétikus hatást kelthet. A körömsablonok használata tisztább és rugalmasabb módszer.

Hogy rögzítsük a sablont a természetes körmökre

A sablonok kezelése nagyon egyszerű. Maga a műköröm sablon erős és szilárd, de egyidejűleg hajlítható és rugalmas. A sablont egy papírszalagról szükséges leválasztani és a természetes köröm alá helyezni. Az alsó részét óvatosan össze kell nyomni úgy, hogy a két vége összeragadjon. Ezzel létrejön egy olyan felület, mely ideális esetben folytonos átmenetet alkot a természetes köröm és a sablon között. A sablonok hajlíthatók és jól alakíthatók, ezért viszonylag könnyen kezelhetők és hozzáigazíthatók az ujj és a természetes köröm alakjához.

Mit tegyünk, ha a sablon nem illeszkedik

Nem kivételes, ha a sablon nem illeszkedik a természetes körmökhöz, gyakran az a probléma, hogy az átmenet a természetes körmök és a sablon között nem folytonos, nem egyenes. Ilyen esetben szükséges valamilyen megoldás. A legegyszerűbb módszer az, ha a sablont alakítjuk. Könnyen tudjuk hajlítani úgy, hogy alkalmazkodjon a természetes körömhöz. Segíthetünk kisollóval is alakítani a sablont azon a helyen, ahol érintkezik a természetes körömmel, kivágjuk olyan alakra, hogy pontosan kopírozza az ujj alakját.

A zselé alkalmazása sablon segítségével

Ha a sablont felhelyeztük a természetes köröm alá úgy, hogy az átmenet a körömről a sablonra folyamatos és egyenletes, felvihetjük ecset segítségével a zselét. Miután a zselé megköt és felvittük az összes szükséges réteget a sablont óvatosan eltávolítjuk és tovább folytathatjuk az eljárást.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Műköröm sablon FLORAL / fehér/ 1darab” értékelése elsőként