Körömlakklemosó KONAD® | 100ml Eper

890 Ft

Elfogyott

Táplálja és fényesíti a körömlemezt és kellemes eper illatú. Ezzel a körömlakk leoldás egyszerű és gyors amellett gyulladásgátló hatású, finoman tápláló, kisimítja és fényessé változtatja a körömlemezt. Felgyorsítja a körmök növekedését és megakadályozza töredezésüket. Selyem proteineket tartalmaz, amelyek erősítő és simító hatásúak.

Termék információk

Cikkszám
5134

Leírás

Körömlakklemosó KONAD® | 100ml Eper

Termékleírás:

Aktív összetevők: Avokádó olaj, amely tápláló tulajdonság, D és E vitamin, második aktív összetevő a szőlőmag-olaj, amely a körömbőrt táplálja és A, B6, E vitamint, káliumot, kalciumot, lecitint, esszenciális zsírsavakat tartalmaz és az alsó rétegben selyem proteinek találhatók.

Használat: Minden használat előtt finoman rázza fel az üvegcsét. Alkalmazza a terméket vattacsomóra és vigye fel a körömlemezre. A körömlakklemosó a lakkot gyorsan feloldja. A körömlakklemosó használata után alaposan mosson kezet. A termék áramláskorlátozóval ellátott palackba van csomagolva, amely megakadályozza a termék kiömlését, vagy a körömlakklemosó túlzott folyását a vattacsomóra.

Figyelmeztetés: rendkívül gyúlékony, ingerlő. Szem irritációt vált ki. A bőr kiszáradását, vagy megrepedezését okozhatja. A termék párája álmosságot és szédülést idézhet elő. Tartsa távol gyerekektől.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Körömlakklemosó KONAD® | 100ml Eper” értékelése elsőként

Ez is érdekelheti