Újdonság

Gél lakk NeoNail® Satin Flash 7,2ml

3 190 Ft

Elfogyott

Itt egy gyönyörű Nude árnyalat, amelyet még soha nem láttunk – a csodálatos szatén Flash a NEONAIL limitált Cat Eye Satin kollekciójából! Mi különbözteti meg? A különleges bézs-barna árnyalat, amely tökéletesen illeszkedik minden bőrhöz és számos stílushoz. Mivel átlátszó géllakkról van szó, a legjobb eredmény fehér alapon érhető el vele.

Termék információk

Cikkszám
7768

Leírás

Gél lakk NeoNail® Satin Flash 7,2ml

A felvitel folyamata:

– Távolítsuk el a köröm körüli bőröcskéket. Nagyon finoman mattítsuk a körmöt csiszoló blokk vagy körömreszelő (240) segítségével majd a port cleanerrel távolítsuk el.
– Vigyünk fel a körömre egy vékony réteg alap gél lakkot és hagyjuk megkötni LED/UV lámpában.
– Vigyünk fel a körömre egy vékony réteg fehér gél lakkot, pl. French White árnyalatot, és hagyjuk megkötni LED/UV lámpában. Ismételjük meg az eljárást a színmélység eléréséhez.
– A SATIN CAT EYE lakk használata előtt rázzuk fel az üveget, majd egy nagyon vékony réteget vigyünk fel a körömre, függőlegesen tartsuk a mágnest kb. 5 mm távolságra a köröm szabad szélétől, majd helyezzük LED vagy UV lámpában. Ismételjük meg az eljárást a színmélység eléréséhez.
– Vigyünk fel egy vékony réteg fedő gél lakkot és hagyjuk megkötni, LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig. Ezután töröljük át cleanerrelés a körmöket ápoljuk olajjal.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gél lakk NeoNail® Satin Flash 7,2ml” értékelése elsőként