Gél lakk NeoNail® alapozó Vitamines 7,2ml

3 290 Ft

Készleten

Közepesen sűrű, keratinnal, Shea vajjal, selyemfehérjékkel A, E és C vitaminokkal dúsított gél lakk. Megerősíti az elgyengült  körmöket és regenerálja őket. Sűrűbb, mint a klasszikus kemény alap, de vékonyabb, mint egy sűrű, modellező géllakk. Sokoldalú, így LED- és UV-lámpákban is egyaránt megköt.

Termék információk

Cikkszám
3774

Leírás

Gél lakk NeoNail® alapozó Vitamines 7,2ml

A felvitel folyamata:

Távolítsuk el a köröm körüli bőröcskéket. Nagyon finoman mattítsuk a körmöt csiszoló blokk vagy körömreszelő (240) segítségével majd a port cleanerrel távolítsuk el.
Vigyünk fel a körömre egy vékony réteg alap zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni, LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig.
Vigyünk fel egy réteg színes zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni, LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig.
Vigyünk fel még egy réteg színes zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni.
Vigyünk fel egy vékony réteg fedő zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni, LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig. Ezután körmöket ápoljuk olajjal.
Tanács és figyelmeztetés:
Vékony rétegben vigyük fel a zselés körömlakkot, hogy rendesen megkössön a lámpában. Minden egyes zselés körömlakkot használat előtt alaposan fel kell rázni. A NeoNail zselés körömlakk gond nélkül kombinálható a Konad márkájú zselés körömlakkokkal.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Gél lakk NeoNail® alapozó Vitamines 7,2ml” értékelése elsőként