Gél lakk NeoNail® alapozó hard 7,2ml

2 690 Ft

Készleten

Extra erős alapozó gél lakk, professzionális minőség, problémás körmökre is. Sokoldalú, így mind a LED, mind az UV lámpában is használható. Összetételének köszönhetően használata egyszerű. Használati útmutatót a kép alatt, a leírásban találja.

Termék információk

Cikkszám
3371

Leírás

Gél lakk NeoNail® alapozó hard

A felvitel folyamata:

Távolítsuk el a köröm körüli bőröcskéket. Nagyon finoman mattítsuk a körmöt csiszolóblokk vagy körömreszelő (240) segítségével majd a port cleanerrel távolítsuk el.
Vigyünk fel a körömre egy vékony réteg alap zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni, LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig.
Vigyünk fel egy réteg színes zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni, LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig.
Vigyünk fel még egy réteg színes zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni.
Vigyünk fel egy vékony réteg fedő zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni, LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig. Ezután töröljük át cleanerrelés a körmöket ápoljuk olajjal.
Tanács és figyelmeztetés:
Vékony rétegben vigyük fel a zselés körömlakkot, hogy rendesen megkössön a lámpában. Minden egyes zselés körömlakkot használat előtt alaposan fel kell rázni. A NeoNail zselés körömlakk gond nélkül kombinálható a Konad márkájú zselés körömlakkokkal.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Gél lakk NeoNail® alapozó hard 7,2ml” értékelése elsőként

Ez is érdekelheti