Gél lakk MyLaQ® Dry fedő 5ml

2 190 Ft

Készleten

Márkás, tartós fedő gél lakk otthoni használatra, amely extra fényt ad a színes gél lakknak és megvédi azt. Sokoldalú, így LED- és UV-lámpákban is egyaránt megköt. A magas konzisztenciánk köszönhetően nagyon könnyen alkalmazható.

Termék információk

Cikkszám
3776

Leírás

Gél lakk MyLaQ® Dry fedő 5ml

A felvitel folyamata:

Távolítsuk el a köröm körüli bőröcskéket. Nagyon finoman mattítsuk a körmöt csiszoló blokk vagy körömreszelő (240) segítségével majd a port cleanerrel távolítsuk el.
Vigyünk fel a körömre egy vékony réteg alap zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni, LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig.
Vigyünk fel egy réteg színes zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni, LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig.
Vigyünk fel még egy réteg színes zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni.
Vigyünk fel egy vékony réteg fedő zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni, LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig. Ezután töröljük át cleanerrelés a körmöket ápoljuk olajjal.
Tanács és figyelmeztetés:
Vékony rétegben vigyük fel a zselés körömlakkot, hogy rendesen megkössön a lámpában. Minden egyes zselés körömlakkot használat előtt alaposan fel kell rázni. A NeoNail zselés körömlakk gond nélkül kombinálható a Konad márkájú zselés körömlakkokkal.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gél lakk MyLaQ® Dry fedő 5ml” értékelése elsőként