Cat Eye gél lakk NeoNail® Cymric 6ml

2 490 Ft

Elfogyott

Bordó színű gél lakk, professzionális minőségben, amelynél mágnes segítségével az un. tigris szem hatás érhető el. Univerzális, így LED és UV lámpában is egyaránt megköt. Könnyedén felvihető. A kitűnő pigmentáció tökéletes fedést biztosít már 2 vékony rétegben. A képen látható színek kis mértékben eltérhetnek a valóságtól, a képernyő beállításától függően. A használati utasítást lejjebb olvashatják.

Termék információk

Cikkszám
3586

Leírás

Gél lakk NeoNail® Cymric 6ml

A felvitel folyamata:

Távolítsuk el a köröm körüli bőröcskéket. Nagyon finoman mattítsuk a körmöt csiszoló blokk vagy körömreszelő (240) segítségével majd a port cleanerrel távolítsuk el.
Vigyünk fel a körömre egy vékony réteg alap zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni, LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig.
Vigyünk fel egy réteg színes Cat Eye gél lakkot és a mágnest tartsuk kb. 3mm-es magasságban a köröm felett, 5-10 másodpercig. Ez után tegyük LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig.
Ha szükséges, ismételje meg az előző lépést.
Vigyünk fel egy vékony réteg fedő gél lakkot és hagyjuk megkötni, LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig. Ezután töröljük át cleanerrelés a körmöket ápoljuk olajjal.
Tanács és figyelmeztetés:
Vékony rétegben vigyük fel a zselés körömlakkot, hogy rendesen megkössön a lámpában. Minden egyes gél lakkot használat előtt alaposan fel kell rázni. A NeoNail gél lakk gond nélkül kombinálható a Konad márkájú gél lakkokkal.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cat Eye gél lakk NeoNail® Cymric 6ml” értékelése elsőként