Akció

Cat Eye gél lakk 5D NeoNail® Singapura 7,2 ml

2 490 Ft2 790 Ft

Készleten

Átlátszó gél lakk, ami a FEKETE alapra alkalmazva, rózsaszín színre változik, és mágnes segítségével az un. tigris szem hatás érhető el. Univerzális, így LED és UV lámpában is egyaránt megköt. Könnyedén felvihető. A kitűnő pigmentáció tökéletes fedést biztosít már 2 vékony rétegben. A képen látható színek kis mértékben eltérhetnek a valóságtól, a képernyő beállításától függően. A használati utasítást lejjebb olvashatják.

Termék információk

Cikkszám
3676

Leírás

Gél lakk 5D NeoNail® Singapura 7,2 ml

A felvitel folyamata:

Távolítsuk el a köröm körüli bőröcskéket. Nagyon finoman mattítsuk a körmöt csiszoló blokk vagy körömreszelő (240) segítségével majd a port cleanerrel távolítsuk el.
Vigyünk fel a körömre egy vékony réteg alap zselés körömlakkot és hagyjuk megkötni, LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig.
Vigyünk fel egy réteg színes Cat Eye gél lakkot és a mágnest tartsuk kb. 3mm-es magasságban a köröm felett, 5-10 másodpercig. Ez után tegyük LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig.
Ha szükséges, ismételje meg az előző lépést.
Vigyünk fel egy vékony réteg fedő gél lakkot és hagyjuk megkötni, LED lámpában 60 másodpercig, UV lámpában 120 másodpercig. Ezután töröljük át cleanerrelés a körmöket ápoljuk olajjal.
Tanács és figyelmeztetés:
Vékony rétegben vigyük fel a zselés körömlakkot, hogy rendesen megkössön a lámpában. Minden egyes gél lakkot használat előtt alaposan fel kell rázni. A NeoNail gél lakk gond nélkül kombinálható a Konad márkájú gél lakkokkal.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cat Eye gél lakk 5D NeoNail® Singapura 7,2 ml” értékelése elsőként