Téli ölelés by NeoNail®

A Cashmere Women gél lakk kollekció csillogó arca nagyon elegáns, matt kivitelben. Ezt az expresszív színt finom PrettyJelous és fényes ChromeFlakesEffect ✨ segítségével kombináltuk. Mutatjuk mi kell hozzá : 

Használt termékek :

Chrome Flakes efekt NeoNail® ezüst

Ezüst fémfólia ultra vékony, fényes pelyhecskék formájában, melyek csillogó, mélyreható 3D hatást kölcsönöznek. Ez a manikűr tökéletes bál szezon idején és késő télen. Applikálható bármilyen színű UV zselére, zselés körömlakkra és akrilra, de legjobban a fekete alapon mutatnak. Felvihető az egész körömre vagy folt stílusban. Minden esetben utánozhatatlan hatást ér el.

Gél lakk NeoNail® Pretty Jealous 6ml

Rágógumi-rózsaszín gél lakk professzionális minőségben. Univerzális, így LED és UV lámpában is egyaránt megköt.
Könnyedén felvihető. A kitűnő pigmentáció tökéletes fedést biztosít már 2 vékony rétegben. A képen látható színek kis mértékben eltérhetnek a valóságtól, a berendezés beállításától függően.

Gél lakk NeoNail® matt Dry Top 7,2ml

Extra tartós, csúcsminőségű professzionális fedő lakk, amely matt hatást biztosít a színes gél lakkoknak és védi azokat. Sokoldalú, így mind a LED, mind az UV lámpában is használható. Összetételének köszönhetően használata egyszerű.

Gél lakk NeoNail® Blushing Cheek 7,2 ml

Sötét piros gél lakk, professzionális minőségben. Univerzális, így LED és UV lámpában is egyaránt megköt. Könnyedén felvihető. A kitűnő pigmentáció tökéletes fedést biztosít már 2 vékony rétegben. A képen látható színek kis mértékben eltérhetnek a valóságtól, a képernyő beállításától függően.